Radionica prometne kulture HAK
Ovogodišnji ETM

Radionica prometne kulture HAK

Radionica prometne kulture HAK 

U suradnji s Hrvatskim auto klubom (HAK) organiziramo radionicu prometne kulture namijenjenu predškolskoj djeci i učenicima prvih razreda sesvetskih škola. Cilj ove radionice je educirati najmlađe o osnovama sigurnosti u prometu i pravilnom ponašanju na cesti. 
Djeca će imati priliku sudjelovati u interaktivnim edukativnim aktivnostima koje će ih naučiti prepoznavati prometne znakove, pravilno se kretati pješačkim prijelazima te pravilno koristiti bicikl ili roler kao sudionici u prometu. Instruktori iz HAK-a će kroz igru i praktične primjere objasniti važnost nošenja zaštitne opreme, kao što su kacige i odjeća s reflektirajućim trakama, te kako se pravilno ponašati u blizini vozila.
Ova radionica nije samo prilika za učenje, već i za razvoj svijesti o važnosti sigurnosti u prometu. Kroz razgovor, igre i praktične vježbe, djeca će stjecati ključne vještine i znanja koja će im pomoći da postanu odgovorni sudionici u prometu i doprinesu sigurnosti svih na cestama. Lokacija: Trg D. Domjanića.

Organizator: Narodno sveučilište Sesvete
Partner: HAK, škole i vrtići